PR Story

Perttu Monthan Pihlajalinnan digitaalisen kehityksen johtajaksi

20.06.2017

Pihlajalinna Oyj             Lehdistötiedote                 20.6.2017 klo 10.30

Perttu Monthan Pihlajalinnan digitaalisen kehityksen johtajaksi

Perttu Monthan on Pihlajalinnan uusi digitaalisen kehityksen johtaja (CDO). Monthan aloitti tehtävässään maanantaina 19. kesäkuuta. Hän vastaa Pihlajalinnan digitaalisista palveluista, tietojärjestelmistä ja tietoturvasta. Monthan tulee Pihlajalinnaan Siili Solutionsista, jossa hän toimi muun muassa projektiliiketoiminnan johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Pihlajalinnassa Monthan on laajennetun johtoryhmän jäsen.

”Pihlajalinnalla on erittäin kunnianhimoiset tavoitteet digitaalisissa palveluissa. Haluamme olla vuoden loppuun mennessä kotimaassa toimialamme paras sähköisissä palveluissa. Julkistimme keväällä tekoälyavusteisen Pihlajalinna-sovelluksen ja jatkamme sen kehitystä herpaantumatta. Uskon, että Perttu on oikea henkilö varmistamaan, että saavutamme tavoitteemme”, sanoo Pihlajalinnan toimitusjohtaja Aarne Aktan. ”Tunnen Pertun ennestään, ja olen iloinen, että hän tulee meille. Toivotan Pertun tervetulleeksi energiseen joukkoomme.”

”Pihlajalinna on uniikki yhtiö erittäin mielenkiintoisella toimialalla. Olen todella vaikuttunut yhtiön suunnasta ja ihmisistä. On innostavaa päästä auttamaan Pihlajalinnan asiakkaita, henkilökuntaa ja kumppaneita digitaalisin keinoin”, sanoo Perttu Monthan.

Monthan siirtyy tehtävään, kun tietohallinnosta ja digitalisaatiosta vastannut (CIO) ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäsenenä toiminut Tuomas Otala siirtyi pois Pihlajalinnan palveluksesta.

"Haluan kiittää Tuomasta työstä Pihlajalinnassa. Tuomaksella on ollut iso rooli Pihlajalinnan ratkaisujen kehittämisessä", sanoo Aktan.

Pihlajalinna uudistaa samalla IT-organisaatiotaan. Organisaatioon on perustettu uusi Sovellukset ja integraatiot -tiimi, joka vastaa Pihlajalinnan omien sovellusten kehittämisestä ja muiden sovellusten integroinnista.

Pihlajalinna Oyj