PR Story

Pihlajalinna ostaa kuvantamisyritykset Kuopiosta ja Joensuusta

06.07.2017

Pihlajalinna Oyj     Lehdistötiedote       6.7.2017 klo 10.45


Pihlajalinna ostaa kuvantamisyritykset Kuopiosta ja Joensuusta

Pihlajalinna Oyj:n tytäryhtiö Pihlajalinna Terveys Oy on ostanut nykyisiltä omistajilta koko kuopiolaisen Sataman Röntgen Oy:n ja joensuulaisen Joen Magneetti Oy:n osakekannan. Ostettavissa yrityksissä on ollut osittain sama omistus ja ne ovat tehneet läheistä toiminnallista yhteistyötä.

Yhtiöt ovat toimineet Kuopiossa ja Joensuussa Pihlajalinnaan kuuluvien ITE-lääkärikeskusten kuvantamispalveluiden tuottajana. Pihlajalinna tavoittelee yritysostoilla Kuopion ja Joensuun lääkärikeskuksiinsa saumatonta hoitoketjua ja aiempaa laajempaa kuvantamisen palveluvalikoimaa.

”Meillä on vahva halu kehittää hoitoketjuamme kokonaisuutena, jotta asiakkaamme saavat sujuvan palvelun ja kuntoutuvat mahdollisimman pian”, sanoo Pihlajalinnan lääkärikeskusten liiketoimintajohtaja Ville Remes. ”Teimme aiemmin strategisen päätöksen vahvistaa omia fysioterapiapalveluitamme. Omat kuvantamispalvelut tuottavat samalla tavalla synergiaetuja sekä asiakkaillemme että Pihlajalinnalle. Jatkossa vahvistamme kuvantamisverkkoamme, ja saamme yrityskaupan myötä myös Kuopion ja Joensuun yksiköistä osaamista tukemaan valtakunnallista kehittämishankettamme.”