PR Story

Muutos Pihlajalinna Oyj:n johtoryhmässä

03.03.2017

Pihlajalinna-konsernin lakiasiainjohtaja ja johtoryhmän jäsen Hanne Keidasto on irtisanoutunut Pihlajalinnan palveluksesta ja siirtyy Hämeen Laaturemontti -konsernin palvelukseen. Hänen työsuhteensa päättyy Pihlajalinnan vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen. Varsinainen yhtiökokous on suunniteltu pidettäväksi 4.4.2017.

"Hanne Keidastolla on ollut merkittävä rooli Pihlajalinnan listautumisessa ja yhtiön lakitoiminnon kehittämisessä", sanoo toimitusjohtaja Aarne Aktan. "Olen pahoillani Hannen lähdöstä ja toivotan hänelle onnea uusiin haasteisiin."

Uusi lakiasiainjohtaja nimitetään mahdollisimman pian.

Pihlajalinna Oyj

Lisätietoja:
Aarne Aktan, toimitusjohtaja, 040 342 4440

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.pihlajalinna.fi

Pihlajalinna lyhyesti
Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita lääkärikeskuksissa, terveysasemilla, hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomea. Yhtiö tuottaa Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa muun muassa lääkärivastaanotto- ja erikoissairaanhoidon palveluita mukaan lukien päivystyspalvelut, monipuoliset kirurgiset palvelut sekä työterveyshuollon ja suun terveydenhoidon palvelut. Pihlajalinna-brändin alla Yhtiö tarjoaa julkisyhteisöille sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa laadukkaita palveluita julkisrahoitteisen terveydenhuollon asiakkaille.