PR Story

Pihlajalinna Oyj      Lehdistötiedote       2.1.2017 klo 11.00

Pihlajalinna ostaa Itä-Suomen Lääkäritalo Oy:n

Pihlajalinna Oyj:n tytäryhtiö Pihlajalinna Terveys Oy on sopinut ostavansa nykyisiltä omistajilta koko Itä-Suomen Lääkäritalo Oy:n osakekannan. Kauppa tulee voimaan 2.1.2017. Yhtiö liitetään osaksi Dextra-ketjua, ja sen johto, ammatinharjoittajat ja työntekijät jatkavat yhteenliittymisen jälkeen Dextran palveluksessa.

Itä-Suomen Lääkäritalo tarjoaa monipuolisia lääkärikeskus- ja sairaalapalveluja, ja sen toimipisteet ovat Ite Lasaretti Kuopio, Lääkärikeskus Ite Leppävirta ja Lääkärikeskus Ite Suonenjoki. Pihlajalinna ostaa Itä-Suomen Lääkäritalon vahvistaakseen asemaansa yksityisissä lääkäriasemapalveluissa ja palveluitaan Kuopion alueella.

Itä-Suomen Lääkäritalo on tehnyt Lääkärikeskus Ite -nimen alla läheistä yhteistyötä Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy:n kanssa. Pihlajalinna osti helmikuussa 2016 Itä-Suomen Lääkärikeskus Oy:n kaksi lääkärikeskusta Joensuussa sekä lääkärikeskukset Nurmeksessa ja Outokummussa.

Itä-Suomen Lääkäritalon toimitusjohtajana jatkaa Urho Väätäinen.

Lisätiedot:
Joni Aaltonen, yrityssuunnittelujohtaja, Pihlajalinna Oyj, 040 524 7270, joni.aaltonen@pihlajalinna.fi
Siri Markula, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, Pihlajalinna Oyj, 040 743 2177, siri.markula@pihlajalinna.fi

Jakelu
Keskeiset tiedotusvälineet
investors.pihlajalinna.fi

Pihlajalinna lyhyesti
Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita lääkärikeskuksissa, terveysasemilla, hammasklinikoilla ja sairaaloissa ympäri Suomea. Yhtiö tuottaa Dextra-brändin alla toimivissa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa muun muassa lääkärivastaanotto- ja erikoissairaanhoidon palveluita mukaan lukien päivystyspalvelut, monipuoliset kirurgiset palvelut sekä työterveyshuollon ja suun terveydenhoidon palvelut. Pihlajalinna-brändin alla Yhtiö tarjoaa julkisyhteisöille sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuotantomalleja, joiden tarkoituksena on julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyönä tuottaa laadukkaita palveluita julkisrahoitteisen terveydenhuollon asiakkaille.